joi, 30 aprilie 2009

Multe o sug la "cantarul oficial"


....eram intrebat de ce blogul cu jigniri?
"uite d`aia" am raspuns.
Azi voi discuta de cele care...traiesc printre noi o viata plina de frustrari si rusine. GRASELE SPORTY
Vad zilnic cum bestiile supraponderale..iau cu asalt Mc Donald`s-urile. "Si ce daca?" , s-ar intreba unii. Corect..si ce daca? Dar ce faci cand vezi ca cele mai multe sunt imbracate intr-un trening transpirat la sub-brat si intre bucile curului?..pentru ca...nu-i asa?..ele vin de la jogging.
"Trei dublu-chees , 2 portii mari de cartofi , o maioneza si 2 placinte cu zmeura va rog"...mira-s-ar lumea de voi. HUOOOO.
Eu am ajuns la concluzia ca...ori nu judeca , ori doar pretind ca ar executa anumite exerctii fizice pentu a scapa de cateva kilograme (cateva pe mortii lor...) , din moment ce se infrupta din meniurile imbibate in calorii de la fast-food , grohaind de placere exact ca in boxele cocinei la ComTim.
Una peste alta...grasele..au inceput sa prosteasca opinia publica. "Daca ne vor vedea pline de sudoare cu prosopul pe umar , vor spune ca ne luptam cu kilele in plus si nu vor mai rade ca suntem niste munti de grasime"...MUIE VOUA FA..fir-ati ale dracu de bestii nenorocite...ca Danez v-a prins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu