miercuri, 29 aprilie 2009

Si Dumnezeu a zis: Sa nu fii desfranat (porunca a 7-a)




... in dimineata asta..am ales sa ii fut in oasele alea putrede pe dobitocii care isi aleg sa moara ca niste prosti...si mai aleg ei sa mai ia si pe altii cu ei.
Clar si de la inceput...ii impart in 2 categorii:
1. Vitezomanii aia saraci , frustrati ca Dacia lor 1300 fabricata din tabla de conserva cu aspect de fier de calcat nu este respectata in trafic de catre ignorantii soferi de Logan. Acestia apasa pedala de acceleratie pana in podeaua plina de gauri si rugina..si "gonesc nebuneste" cu 90 km/h , viteza de sinucigas pentru un sofer care conduce un asemenea obiect. O zi dn viata unui Daciot cretin (ultima zi) se deruleaza cam asa: se trezeste (imbracat , evident) , isi da cu un strop de apa pe fata si doi pumni de gel in par (cand ar trebui sa faca invers), isi ia vecinu` si.."hai coae sa dam o tura"...........(revin)
2. Pilotii ...aia mai favorizati de soarta..."copiii lu` taticu` " ..care la majorat..cand abia au invatat sa mearga in picioare fara sa se mai loveasca la degetu` mic de la stangu` cand se impiedica de bordura primesc cado` o masina cu..de la 250 de gloabe in sus.
Adica..ta`so`...zice..."Radu..(nume ales aleator)..ia tata M6`le ala..ca e al tau mancate`ar tata"...si cam atat. Acelasi ta`so` il suna pe parteneru de afaceri si ii zice.."i`am luat`o ma..da`l in pastele ma`sii ca unu am"
Ziua din urma...a "pilotului" se desfasoara cam ca a Daciotului...doar ca moare la o viteza mai ridicata..doar are "bolid" ce mortii nostrii.........(revin)
.........am revenit
M`am saturt in pula mea...in fiecare dimineata cand ma trezesc bucuros ca nu a fost nici un cutremur cum au zis muistii aia "otevisti` " , sa aud din coltul unde e TV`u`...fraze ca: "carnagiu azi-noapte pe soselele din tara" , sau: "3 tineri au pierdut cursa cu viata in judetul Cluj" , "dupa o cursa nebuneasca au sfarsit sub un tren".
Pai cine mortii lor e de vina ca un cretin ..aflat in cutia lui de sardine pe care scrie Dacia (si neaparat GTI cu sclipici) , isi arata skilurile celor din masina...zicand..."ce ma?..care ma?..A6`le ala care ne`a depasit?..il face baiatu`..ia luati citire cum se sofeaza"......si totu dureaza pana cand cutia puturoasa e surprinsa pe contra`sens de catre un camion...
Pai cine sloboz e de vina ca un mucos de 18 ani si 8 ore...trebuie sa arate prietenilor de liceu...ce "animal " are el sub picioare...si..uitandu`se el peste rama metalica a ochelarilor de soare (clar noaptea) zice: "ce coloana fratioare?..am 300 de caluti..ia sa vedeti cum ii pisha baiatu` "..si gata...ca mai apuca sa inchida ochii...
Sunt cumva io de vina ca intodeauna..muistii astia...din categoriile de mai sus..aleg sa faca asta cand NU se afla singuri in masini?....sunt io cumva de vina..mai ales..ca de obicei..zdrentele astea...scapa cu viata...si mor doar ceilalti?
.......sunt io de vina...ca pentru ei...desfranat..are sensul: a nu folosi frana des?







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu